GV Sparta Arum

Zomerwedstrijd: Handstand-foto

Doe je tijdens de zomermaanden mee met de handstand-foto-actie???

Stuur je leukste, mooiste of grappigste handstandfoto naar gvsparta@live.nl. Aan het einde van het seizoen wordt er gekozen. De winnaar ontvangt haar/zijn foto in canvas.

Het hoeft geen perfecte handstand te zijn. Iedereen kan meedoen.

Dus lekker veel handstanden oefenen in de zomervakantie; op het strand, op vakantie, in de tuin, op het terras, enz. Je mag zo veel foto's insturen als je wilt...

Doe je mee?

Chef de Jong Toernooi 2017

In juni hielden we een kleine versie van het jaarlijkse Chef de Jong Toernooi. Alle jeugdleden van de gym/turngroepen deden mee. En iedereen ging met een gouden medaille naar huis! 

start seizoen 2016/2017

Het seizoen is weer begonnen! Hier een paar leuke foto's van de verschillende groepen. 

Freerunning 2016

Met 27 stoere deelnemers is het freerunning een groot succes. De trainers hebben wat actiefoto's van beide groepen gemaakt. 

Kerstshow 19 dec. 2015

Op zaterdag 19 december was de uitvoering van GV Sparta. Deze keer een echte kerstshow, met lichtjes, kerstkransjes, veel kerstmuziek, dans en geweldige grote en kleine turners en turnsters. Hier een aantal foto's van deze spetterende show.

Uitje naar TSS

Ter afsluiting van het seizoen gingen de turngroepen van juf Ramona met z'n allen naar 'haar' prachtige turnhal in Sneek.

De kinderen hebben genoten van het springen en rennen.

Tot slot nog een lekker ijsje en toen weer moe maar voldaan naar huis. Tot volgend seizoen!

Chef de Jong Toernooi 2014

In april was het weer tijd voor het clubtoernooi van Sparta. Hier wat foto's van het toernooi (er volgen binnenkort meer)

Turngroepen 2014-2015

Foto's van de turngroepen van het afgelopen seizoen.