GV Sparta Arum

Bestuurlijke info


 

Bestuur GV Sparta

Mocht je vragen hebben betreffende de vereniging, mail ze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of klop aan bij één van de onderstaande bestuursleden.

Voorzitter Sietske Brouwer 0517-641918
Secretariaat Nynke Jorna 0517-641611
Penningmeester Alys Hoekstra 0517-642225 
Leden- en wedstrijdadministratie Dyotta van Althuis 0517-642341
Bestuurslid Afke Hilhorst 0517-641303 
Bestuurslid Vacant  

 

Juryleden GV Sparta

Bij het inschrijven van deelnemers aan turnwedstrijden moet Sparta, net als alle andere verenigingen, ook juryleden opgeven. Om als jurylid aan de slag te gaan volg je eerst een jurycursus bij de KNGU. Momenteel hebben we 4 dames die actief zijn als jurylid: Eshter Abma, Tine Bosch, Dyotta van Althuis en Sietske Brouwer. Ook interesse? Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

K.N.G.U.

Onze vereniging is lid van de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (de bond). Dit lidmaatschap zorgt ervoor dat alle leden tijdens de lessen collectief verzekerd zijn voor WA en ongevallen. Ook kan de vereniging gebruik maken van het opleidingsaanbod en advies inwinnen bij de KNGU. Meer info is te vinden op www.kngu.nl

 

Stichting Chef de Jong

Stichting Chef de Jong heeft als doel de vereniging financiële ondersteuning te kunnen bieden wanneer dat nodig is.